Pathfinder for Savage Worlds

Eon: Sylfens vrede

A project in Gothenburg, Sweden by Helmgast
000days 
:
00hours 
:
00minutes 

Funding Successful

Äventyrskampanj till rollspelet Eon
Backers: 259
Average Pledge Per Backer: kr1103 SEK

Funded: kr285,674 SEK of kr100,000 SEK
Dates: Nov 26th -> Dec 16th (21 days)
Project By: Helmgast
Tags:
Aw shucks, no tags yet. +Suggest

Suggest Tags

Begin typing to search or pick from a list. You can add multiple tags at the same time!
SubmitCancel
Saving your suggestions...
Suggestion Saved Successfully
Thank you for your help! The Kicktraq gnomes will get to work on your suggestions very soon.

Please keep in mind not all suggestions may be used, and repeated re-submissions may result in being rejected automatically (and we don't want that to happen).

If you have any questions, have a good idea for a tag, or a more in-depth suggestion - please feel free to let us know!

Ok
Hrm... something went wrong.
Hey, bad things happen to the best of us. Don't worry, the gnomes have been dispatched. Maybe try again in a little while.

Ok

kr285,674 SEK

current pledge level
Last Updated: December 16 @ 18:02 -0500 GMT

285%

of goal
funding period ended

kr0 SEK

trending toward
Trends are not projections. Read More >>

0%

of goal

(loading your very own snazzy kicktraq chart)

(loading your very own snazzy kicktraq chart)

(loading your very own snazzy kicktraq chart)

(loading your very own snazzy kicktraq chart)

(loading your very own snazzy kicktraq chart)

Now you can share!

Help your backers reach your daily goals and help others see how you're doing. It's easy, with Kicktraq Mini.

Here are a few quick snippits of code you can use to embed your personalized widget on your website, in your blog, and even on your favorite forum.

HTML for websites & blogs
Copy HTML

BBCode for forums
Copy BBCode

Reddit code for... well, Reddit
Copy Reddit Code

Special Note: Kickstarter recently disabled remote embedding for images on project pages, so embedding code doesn't work on project pages (yet) - just everywhere else.

You can read more about it here.
Latest News

38 timmar, 2 Molanker och 1 Stretchgoal!

December 15th - via: kickstarter.com
Nu är det bara 38 timmar kvar av kickstartern och det finns två molanker kvar för dem som är sugna att slå på stort! Dessutom släpper vi ett nytt stretchgoal med anledning av stjärnskådandets viktiga roll i Sylfens vrede: Når vi 270000 kr... (Read More)

Spelsnackarna intervjuar Dan Johansson!

December 14th - via: kickstarter.com
Idag släppte Spelsnackarna sin senaste podd i vilken de intervjuar Sylfens vrede-författaren Dan Johansson. Klart lyssningsvärd för alla som är intresserade av Eon och framför allt Sylfens vrede och hjärnan bakom.... (Read More)

Gûrder och trukher i Genom vind och glas!

December 13th - via: kickstarter.com
Vi har nu passerat 260000 kr och det firas med bilder och folkslagsregler för gûrder och trukher i Genom vind och glas!  (Read More)

Intervju med kartgeniet Mikael Mansén!

December 12th - via: kickstarter.com
På pärmens insida i såväl Genom vind och glas som Ur stoft och sot kommer det att finnas en färgkarta över scenen för merparten av Sylfens vrede, nämligen Västmark. Upplägget är detsamma som hur det är i i de båda böckerna Eon IV... (Read More)

PDF-paket Eons klassiska utgåvor med backerrabatt!

December 11th - via: kickstarter.com
När vi sammanställde Genom vind och glas fick vi gå igenom vårt digitala bibliotek av Eonprodukter. Då uppstod idén om att sammanställa och släppa alla gamla produkter från Eons första tre utgåvor i ett pdf-paket. Nu är det äntligen... (Read More)

Spådom uppnått, gûrder & trukher näst på tur!

December 10th - via: kickstarter.com
Med sex dagar kvar av kampanjen har vi nu nått 250000 kr vilket firas med att inkludera regler för Spådom & järtecken i Ur stoft och sot. Vårt nästa mål är på 260000 kr och når vi det kommer vi inkludera folkslagsregler för gûrder... (Read More)

Syndikatet intervjuar Dan Johansson!

December 9th - via: kickstarter.com
Nu har spelpodden Syndikatet intervjuat författaren till Sylfens vrede: Dan Johansson. https://syndikatet.blog/2020/12/08/intervju-dan-johansson-sylfens-vrede-eon/ Vill du veta mer om Eon, Sylfens vrede eller Dans författarskap rekommenderas en... (Read More)

Mindy intervjuar Dan Johansson!

December 7th - via: kickstarter.com
Spelpodden Mindy har gjort en väldigt bra intervju med Dan Johansson, författaren till Sylfens vrede (och för den delen till en massa andra Eonböcker).  https://mindy.nu/2020/12/06/extra-bubblare-84-intervju-med-dan-johansson/  För  den som... (Read More)

Intervju med Dan Johansson i Fenix!

December 2nd - via: kickstarter.com
Speltidningen Fenix #6 2020 har kommit och på sida 16–17 i det numret finns en intervju med ingen mindre än författaren till Sylfens vrede: Dan Johansson! Intervjun är gjord av Jenny Bremberg och ger Rollspelssveriges mest okände kändis en... (Read More)

Bestialiska folk!

November 30th - via: kickstarter.com
Vi har passerat 225 tusen kronor och det firas med två bestialiska folk i Ur stoft och sot. Vilka det blir låter vi hålla hemligt för att inte spoila för någon nyfiken spelare. Nästa mål är på 250.000 och om vi når det kommer vi inkludera... (Read More)

500 spelledarpersoner!

November 27th - via: kickstarter.com
God morgon! Vi har nu passerat 200 000 kr och det firas med att inkludera personförteckningen i Ur stoft och sot. Registret innehåller över 500 av de personer, varelser och gudomar som förekommer i hela Sylfens vrede (inklusive de fyra första... (Read More)

Tre nya stretchgoals!

November 26th - via: kickstarter.com
Nu lägger vi till tre nya stretchgoals, varav ett redan är uppnått: ni kommer få lamiamysterier! Därefter väntar personförteckning på hisnande 500 personer, varelser och gudomar om vi når 200 000 kr. Kommer vi dessutom upp i 225 000 kr... (Read More)

Västmarkare!

November 26th - via: kickstarter.com
Vi har passerat 140000 och därmed nått vårt andra stretchgoal: Västmarkare! Det blir både folkslagsregler och bakgrundstabell i Genom vind och glas. Samt såklart finfina illustrationer av Frida Bergholtz.  (Read More)

Läsesnören!

November 26th - via: kickstarter.com
Det fortsätter framåt! Vi har passerat 120000 kronor och det firas med läsesnören i alla böcker. Standardutgåvorna får ett snöre per bok, Helmgastutgåvorna får två. Nu kör vi vidare!  (Read More)

Projektet fundat!

November 26th - via: kickstarter.com
Projektet är redan fundat! Tack alla som backat! Sprid vidare info om kickstartern bland vänner och bekanta så siktar vi vidare mot våra stretchgoals: 120 000: Läsesnöre i båda böckerna 140 000: Västmarkare i Genom vind och glas 160 000:... (Read More)

If you have additional news that doesn't appear here, shoot us a link!