Primal: The Awakening

Chock: Skymningens fasor

A project in Gothenburg, Sweden by Eloso Förlag
000days 
:
00hours 
:
00minutes 

Funding Successful

Monsterboken till rollspelet Chock: åter från graven.
Backers: 240
Average Pledge Per Backer: kr715 SEK

Funded: kr171,531 SEK of kr90,000 SEK
Dates: Nov 26th -> Dec 15th (20 days)
Project By: Eloso Förlag
Tags:
Aw shucks, no tags yet. +Suggest

Suggest Tags

Begin typing to search or pick from a list. You can add multiple tags at the same time!
SubmitCancel
Saving your suggestions...
Suggestion Saved Successfully
Thank you for your help! The Kicktraq gnomes will get to work on your suggestions very soon.

Please keep in mind not all suggestions may be used, and repeated re-submissions may result in being rejected automatically (and we don't want that to happen).

If you have any questions, have a good idea for a tag, or a more in-depth suggestion - please feel free to let us know!

Ok
Hrm... something went wrong.
Hey, bad things happen to the best of us. Don't worry, the gnomes have been dispatched. Maybe try again in a little while.

Ok

kr171,531 SEK

current pledge level
Last Updated: December 15 @ 16:03 -0500 GMT

190%

of goal
funding period ended

kr0 SEK

trending toward
Trends are not projections. Read More >>

0%

of goal

(loading your very own snazzy kicktraq chart)

(loading your very own snazzy kicktraq chart)

(loading your very own snazzy kicktraq chart)

(loading your very own snazzy kicktraq chart)

(loading your very own snazzy kicktraq chart)

Now you can share!

Help your backers reach your daily goals and help others see how you're doing. It's easy, with Kicktraq Mini.

Here are a few quick snippits of code you can use to embed your personalized widget on your website, in your blog, and even on your favorite forum.

HTML for websites & blogs
Copy HTML

BBCode for forums
Copy BBCode

Reddit code for... well, Reddit
Copy Reddit Code

Special Note: Kickstarter recently disabled remote embedding for images on project pages, so embedding code doesn't work on project pages (yet) - just everywhere else.

You can read more about it here.
Latest News

Serverhallen i hamn - pins härnäst

December 15th - via: kickstarter.com
Serverhall 13 är upplåst, vilket betyder att den ingår som pdf till de som har monsterpaketet (eller köpas som add-on). Nu är det mindre än två timmar, men om vi når 180 000 låser vi upp pins med chock-loggan. Även de ingår i... (Read More)

Karta upplåst - ny Ond Plats i sikte

December 15th - via: kickstarter.com
Då har vi passerat 160 000, vilket betyder att vi lägger till en utskriven karta av Atlântida till monsterpaketet och uppåt. Nästa mål på 170 000 är en ny Ond Plats skriven av vår förlagsschef Björn Flintberg: Serverhall 13. Det är bara... (Read More)

Reveal: Basker Blå

December 14th - via: kickstarter.com
Nästa stretch goal i skottlinjen är på 160 000, då vi lägger till en fysisk karta över landet Atlântida till monsterpaketet. Medan vi väntar på att nå målet visar vi upp Ola Larssons framsida av Basker Blå: För den som missat så är... (Read More)

Läsband upplåst

December 13th - via: kickstarter.com
Nu har vi passerat 150 000, vilket betyder att Skymningens fasor får ett vackert läsband. Frågan är bara vilken färg man skall ha? Nattsvart? Blodsrött? Fiskigt blågrön? Och på tal om omröstningar så får du inte glömma att omröstningen... (Read More)

Nytt stretch goal: sista omröstningen

December 12th - via: kickstarter.com
Vi har nu passerat 140 000, vilket betyder att vi nått vårt 6:e stretch goal: Berömt Väsen 3. Första gången vann klassikern Baba-Yaga, sedan gick doldisen Hatshepsut som segrare. Nu ger vi alla tidigare kändisar en allra sista chans att få... (Read More)

Art reveal: mumierna

December 12th - via: kickstarter.com
Vi kommer alldeles strax nå nästa stretch goal på 140 000, vilket betyder att ni får rösta fram ett sista berömt väsen som får vara med i boken. När vi på redaktionen valde ut vilka väsen som skulle vara med i omröstningen hade vi några... (Read More)

Mumier och musik

December 11th - via: kickstarter.com
Då är vinnaren till Berömt Väsen 2 utsett, och det blir ingen mindre än Hatshepsut. Mumierna för härmed fram sina positioner i Skymingens fasor. Vi har också glädjen att berätta att vi precis passerat 130 000, vilket betyder att Sånghede... (Read More)

Anders Blixt om Basker Blå

December 10th - via: kickstarter.com
Nu är vi bara några små steg från nästa stretch goal. Medan vi väntar på den sista biten tar vi och lämnar över ordet till Anders Blixt. Han var med i den svenska rollspelsbegynnelsen, och är numera en permanent del av Elosos ägarkår.  I... (Read More)

Nästa stretch goal: Sångheden Rock

December 8th - via: kickstarter.com
Vi är snart vid vårt femte stretch goal, Sångheden Rock - en Ond Plats skriven av Gunilla Jonsson och Michael Petersén. Medan vi väntar på den sista biten att rassla in lämnar vi över till Gunilla och Michael: Gunilla och Michaél berättar:... (Read More)

Reveal av framsidan!

December 7th - via: kickstarter.com
Det är lite över en vecka till att kickstartern är över, och vi arbetar oss sakta men säkert mot nästa stretch goal på 120 000: att kunna ge ut Skymningens fasor som hard back. Efter att ha fått in Ola Larssons framsida till boken skulle det... (Read More)

Vinnaren omröstning 1 + Omröstning 2

December 4th - via: kickstarter.com
Och vinnaren är ... Stort grattis till Baba-Yaga, som med bara några få rösters marginal lyckades ta sig in i Skymningens fasor. På andra plats kom Carmilla Karnstein, tätt följd av Louhi. De både kommer få en andra chans i vår nästa... (Read More)

Snart dags förs stretch goal 3

December 4th - via: kickstarter.com
Eftersom det är mindre än 2000 kvar till nästa stretch goal - där vi kommer rösta fram ännu ett berömt monster att lägga till i Skymningens fasor - kommer vi stänga röstningen för Omröstning 1 ikväll. Det är oerhört jämnt bland... (Read More)

Stretch goal 2: Fridhems pensionat

December 1st - via: kickstarter.com
Då har vi nått vårt andra stretch goal: vår första Onda Plats. Onda Platser är korta minimoduler. De är inte äventyr (som våra pamfletter till Call of Cthulhu Sverige), utan istället något du kan använda under din pågående kampanj. ... (Read More)

Dags att rösta fram första väsendet

November 30th - via: kickstarter.com
Nu har vi passerat vårt första Stretch Goal: Rösta fram ett berömt väsen, De flesta monster som förekommer i Skymningens fasor är grupper, som "spöken", "varulvar" och "zombier". Men i grundboken till Chock har det hintats om några namngivna... (Read More)

I mål, och stretch goal 1

November 29th - via: kickstarter.com
Då är vi i mål. Tack så mycket för alla som varit med och backat. Och eftersom det är gott om tid kvar innan kickstartern stänger betyder det att vi har gott om tid för att nå våra stretch goals, och det första är att ni får Rösta fram... (Read More)

Tjuvkik på väsen

November 28th - via: kickstarter.com
Nu är helgen här, och vi är lite mindre än 10 000 ifrån till att vara i mål. Medan vi väntar på sista biten tänkte vi ta och presentera två av de väsen som kommer förekomma i böckerna. Skymningens fasor: Kulmking Bland de hemliga... (Read More)

If you have additional news that doesn't appear here, shoot us a link!