Depths: Trading Card Game

RPG voor kinderen : Geen Monsters onder m'n Bed

A project in Antwerp, Belgium by Luc Teunen
000days 
:
00hours 
:
00minutes 

Funding Successful

We brengen een fantasiewereld naar kinderen in het Nederlandse taalgebied. Tijd voor rollenspel ( RPG ) in Storia.
Backers: 31
Average Pledge Per Backer: €64

Funded: €1,985 of €1,000
Dates: Jun 22nd -> Jul 22nd (30 days)
Project By: Luc Teunen
Tags:
Aw shucks, no tags yet. +Suggest

Suggest Tags

Begin typing to search or pick from a list. You can add multiple tags at the same time!
SubmitCancel
Saving your suggestions...
Suggestion Saved Successfully
Thank you for your help! The Kicktraq gnomes will get to work on your suggestions very soon.

Please keep in mind not all suggestions may be used, and repeated re-submissions may result in being rejected automatically (and we don't want that to happen).

If you have any questions, have a good idea for a tag, or a more in-depth suggestion - please feel free to let us know!

Ok
Hrm... something went wrong.
Hey, bad things happen to the best of us. Don't worry, the gnomes have been dispatched. Maybe try again in a little while.

Ok

€1,985

current pledge level
Last Updated: July 22 @ 02:30 -0400 GMT

198%

of goal
funding period ended

€0

trending toward
Trends are not projections. Read More >>

0%

of goal

(loading your very own snazzy kicktraq chart)

(loading your very own snazzy kicktraq chart)

(loading your very own snazzy kicktraq chart)

(loading your very own snazzy kicktraq chart)

(loading your very own snazzy kicktraq chart)

Now you can share!

Help your backers reach your daily goals and help others see how you're doing. It's easy, with Kicktraq Mini.

Here are a few quick snippits of code you can use to embed your personalized widget on your website, in your blog, and even on your favorite forum.

HTML for websites & blogs
Copy HTML

BBCode for forums
Copy BBCode

Reddit code for... well, Reddit
Copy Reddit Code

Special Note: Kickstarter recently disabled remote embedding for images on project pages, so embedding code doesn't work on project pages (yet) - just everywhere else.

You can read more about it here.
Latest News

The final stretch - en dan zijn er kaarten.

July 19th - via: kickstarter.com
Minder dan 60 uur te gaan. Op dit moment staan we op een 2200 euro, maar met wat geluk zijn er deze laatste uren nog flink wat backers. Om alles op een rijtje te zetten kan je op de kickstarterpagina zien wat er finaal in de rewards zit. Je zal zien... (Read More)

Tweede stretchgoal bereikt via website :) Masterprogramma krijgt vloertegels en extra avontuur.

July 17th - via: kickstarter.com
De website heeft de eerste bestelling binnengekregen en dat was onmiddellijk een masterprogramma, wat een tweede gesneuvelde stretchgoal tot resultaat heeft. samen met het zopas gesneuvelde social goal zou dit leiden tot een mooi gevulde hardcover... (Read More)

Website, vloertegels en social goals.

July 15th - via: kickstarter.com
Vandaag een snelle, maar interessante update :) Website is online. Ga gerust even kijken : www.ltpub.be De poll voor het formaat van de vloertegels staat NIET op de facebookpagina, maar op de nieuwe website. Een tweede reden om even een kijkje te... (Read More)

Website, extra's en Vloertegels

July 14th - via: kickstarter.com
Gegroet iedereen, Met veel plezier zien we dat alles mooi blijft lopen. We zijn ondertussen  bijna halfweg de tweede stretchgoal met nog een week te gaan. Maar ook na de kickstarter willen we mensen de kans geven om aan te sluiten.  Dus willen we... (Read More)

Cyphers en een website.

July 12th - via: kickstarter.com
Cyphers zijn geheimen die bewaard worden door de vriendjes van de helden. Elk vriendje heeft nooit meer dan één cypher en ze kunnen het maar één enkele keer gebruiken. Nadat ze het gebruikt hebben, kunnen ze een nieuwe cypher krijgen als je ze... (Read More)

Monsters, monsters, monsters,...

July 10th - via: kickstarter.com
Update 10 : wij zijn bijna bij ons eerste stretchgoal en dat betekent : Monsters, Monsters, Monsters, .... ! En toch : er is meer : want naast de prinses, de astronaut, de robot, de spionen, het beest, de krijgers, het kind, de pirate, de superheldin... (Read More)

Karakterblad nader bekeken en Kaart Storia in de doos :)

July 9th - via: kickstarter.com
Vandaag gaan we een karakterblad bekijken. Daarvoor nemen we de kaart van de prins/prinses en haar vriendje de robothond. Die robothond heeft een startcypher, dus die nemen we er ook bij.  Als we deze gegevens invullen op het karakterblad voor... (Read More)

Storia herbezocht en bijhorende Social Goals

July 8th - via: kickstarter.com
Vandaag een korte maar fijne update. In de eerste update hadden we het over Storia, het land waar de avonturen van de helden zich afspelen. We lieten toen ook een kaart van storia zien, de Engelse versie waarbij we de Engelse woorden hadden... (Read More)

Avonturenpacks

July 7th - via: kickstarter.com
Vandaag vertel ik graag wat meer over het avonturenpack. Dit is iets wat wij belangrijk vinden om rollenspelen naar kinderen toe te vertalen. Een pack bestaat uit twee delen. We geven telkens een voorbeeldje met het eerste avontuur : Verdwaald in de... (Read More)

Avonturen in Storia

July 6th - via: kickstarter.com
Goedenavond allemaal, Zoals beloofd vertellen we vandaag wat meer over de avonturen in de 2 boeken : Avonturenboek 1Verdwaald in de Drakensnotwatervallen Beginnersavontuur. De helden reizen naar Soria om hun vriendin Woodlynn, de bijenkoningin te... (Read More)

Monsterdobbelstenen en Extra's

July 5th - via: kickstarter.com
Zoals gisteren reeds aangekondigd hebben we vandaag foto's van dobbelstenen voor jullie klaar staan. Onze Monsterdobbelstenen zijn 22 mm in alle richtingen, een stuk groter dus dan een gewone dobbelsteen en zelfs iets groter dan de Amerikaanse... (Read More)

Goed nieuws en een nieuwe reward

July 4th - via: kickstarter.com
Hallo allemaal, Wat later dan gepland, maar wel een update met zeer leuk en opwindend nieuws. We gaan iets extra in de doos kunnen stoppen én we herschikken de stretchgoals, dankzij een hoop mailverkeer dit weekend met onze leveranciers. Eerst en... (Read More)

Funded, dankjewel en nu verder !!

June 28th - via: kickstarter.com
Beste allemaal,  Het is gebeurd, we hebben het gehaald, Geen Monsters onder m'n Bed wordt werkelijkheid. Het is een droom die werkelijkheid wordt. Wat fantastisch is, want als we één rollenspel kunnen verwezenlijken, dan is er ook plaats voor... (Read More)

Stretchgoals, Promotie en het Masterprogramma

June 25th - via: kickstarter.com
We zijn vandaag even blijven hangen qua funding, maar het blijft dichtbij. Toch de moment om even over de eerste 2 stretchgoals te praten. De Engelse versie http://www.nothankyouevil.com bestaat op dit moment (bijna) uit een drietal producten : De... (Read More)

Reisgids Storia

June 24th - via: kickstarter.com
Goedenavond, We zijn bijna zover. Nog even en dit project heeft zijn fondsen binnengehaald. Morgen meer daarover. Vandaag neem ik jullie graag even mee Storia binnen. Storia is de speelwereld van 'Geen Monsters onder m'n Bed'. Hier kunnen de helden... (Read More)

If you have additional news that doesn't appear here, shoot us a link!