Det krypande mörkret – Ett tillbehör till Drakar och Demoner

A project in Luleå, Sweden by Dunderdagar
000days 
:
00hours 
:
00minutes 

Funding Successful

Ett komplett äventyr med formgivning inspirerad från det klassiska 80-talet för både nostalgiska och nya rollspelare.
Backers: 517
Average Pledge Per Backer: kr338 SEK

Funded: kr174,584 SEK of kr20,000 SEK
Dates: Aug 25th -> Sep 27th (34 days)
Project By: Dunderdagar
Tags:
Aw shucks, no tags yet. +Suggest

Suggest Tags

Begin typing to search or pick from a list. You can add multiple tags at the same time!
SubmitCancel
Saving your suggestions...
Suggestion Saved Successfully
Thank you for your help! The Kicktraq gnomes will get to work on your suggestions very soon.

Please keep in mind not all suggestions may be used, and repeated re-submissions may result in being rejected automatically (and we don't want that to happen).

If you have any questions, have a good idea for a tag, or a more in-depth suggestion - please feel free to let us know!

Ok
Hrm... something went wrong.
Hey, bad things happen to the best of us. Don't worry, the gnomes have been dispatched. Maybe try again in a little while.

Ok

kr174,584 SEK

current pledge level
Last Updated: September 27 @ 15:03 -0400 GMT

872%

of goal
funding period ended

kr0 SEK

trending toward
Trends are not projections. Read More >>

0%

of goal

(loading your very own snazzy kicktraq chart)

(loading your very own snazzy kicktraq chart)

(loading your very own snazzy kicktraq chart)

(loading your very own snazzy kicktraq chart)

(loading your very own snazzy kicktraq chart)

Now you can share!

Help your backers reach your daily goals and help others see how you're doing. It's easy, with Kicktraq Mini.

Here are a few quick snippits of code you can use to embed your personalized widget on your website, in your blog, and even on your favorite forum.

HTML for websites & blogs
Copy HTML

BBCode for forums
Copy BBCode

Reddit code for... well, Reddit
Copy Reddit Code

Special Note: Kickstarter recently disabled remote embedding for images on project pages, so embedding code doesn't work on project pages (yet) - just everywhere else.

You can read more about it here.
Latest News

150.000 anledningar att vara extra glad idag!

September 24th - via: kickstarter.com
Med tre dagar kvar passerar kickstartern för äventyret DET KRYPANDE MÖRKRET 150.000 kronor i insamlade medel. Ett gigantiskt TACK till alla som gjorde detta möjligt. Med denna milstolpe passerad så är det sista töjmålet (stretchgoal 8) även... (Read More)

Presentation av stretchgoal 8

September 23rd - via: kickstarter.com
Med en dryg tusenlapp kvar till 150.000 kronor är det dags att presentera stretchgoal 8 till äventyret DET KRYPANDE MÖRKRET. Jag kallar detta stretchgoal för PDF-PALOOZA. Detta sista stretchgoal består av tre dokument (PDF-filer). Den första... (Read More)

En vecka kvar!

September 20th - via: kickstarter.com
Idag är det en vecka kvar av kickstartern för äventyret DET KRYPANDE MÖRKRET och kampanjen är mindre än 3.500 kronor från 150.000 kronor och att säkra stretchgoal 8. Ni som dagligen tittar in på denna sida har säkert märkt att det har... (Read More)

Time Lapse video!

September 17th - via: kickstarter.com
Jag och illustratören Jann Galino har skapat en time lapse-video som vi kallar The Art of The Creeping Darkness som nu går att se på Youtube. Ett roligt litet projekt som jag tror ni kan finna nöje i. Ta en titt! • The Art of The Creeping... (Read More)

142 laxar!

September 16th - via: kickstarter.com
Efter två veckors anstormning har kickstartern för äventyret DET KRYPANDE MÖRKRET lugnat ner sig något. Nya uppbackare ansluter dock fortfarande varje dag (som tur är) och det betyder att vi kryper oss närmare 150.000 kronor och att säkra... (Read More)

Videnmark tar form!

September 11th - via: kickstarter.com
Arbetet med äventyret DET KRYPANDE MÖRKRET går vidare. De flesta kartor är färdiga och här är en som jag faktiskt kan visa utan att avslöja något viktigt. Kartan är till Videnmarksappendixet i slutet av äventyret. Jag är extra nöjd med... (Read More)

400 uppbackare!

September 10th - via: kickstarter.com
Detta blir en kort uppdatering bara för att uppmärksamma att kickstartern för äventyret DET KRYPANDE MÖRKRET har passerat 400 UPPBACKARE. Vilken grej, vilken fantastisk obeskrivbar känsla. STORT TACK till alla som gjort att vi uppnått denna... (Read More)

Vi närmar oss halvtid!

September 9th - via: kickstarter.com
Tusan vad tiden flyger. Nästan halva tiden för kickstartern för äventyret DET KRYPANDE MÖRKRET är avklarad. Tiden går fort när man har roligt brukar folk säga och denna kickstarter har varit väldig rolig. För er som inte känner till det... (Read More)

Turgas tänder!

September 6th - via: kickstarter.com
Med tre veckor kvar av kickstartern för tredjepartsäventyret DET KRYPANDE MÖRKRET till Drakar och Demoner är vi väldigt nära att säkra klistermärket (stretchgoal 7) vilket är en trevlig nyhet. Dagarna går så fort nu när jag har börjat... (Read More)

Klistermärket formgivet!

September 2nd - via: kickstarter.com
Jag har nu fastslagit formgivningen av klistermärket som är stretchgoal 7 till kickstartern för äventyret DET KRYPANDE MÖRKRET. Det var ExtremistCircle som föreslog "Det är alltid mörkast före gryningen" och jag fann det väldigt passande.... (Read More)

300 orcher!

August 30th - via: kickstarter.com
Vilken hemsk förmiddag. Jag vaknade med att min dator var stendöd. Hela förmiddagen har gått åt att få liv i den gamle trotjänaren och nu verkar den fungera som den ska, hurra! Kickstartern för DET KRYPANDE MÖRKRET passerade två milstolpar... (Read More)

Frågor som behöver svar!

August 29th - via: kickstarter.com
Under de senaste dagar har frågor som berör olika stretchgoals uppstått. Jag tänkte att det är bäst att ta upp dem för alla uppbackare för jag tror inte alla har varit med i de olika diskussionerna. Det är specifikt tre frågor som... (Read More)

Tre dundrande dagar!

August 28th - via: kickstarter.com
Vilka tre första dagar det har varit för kickstartern för DET KRYPANDE MÖRKRET. 270 uppbackare har tillsammans gått in med 89.168 kronor. Fantastiskt. I mina vildaste drömmar hade jag hoppats på att kickstartern skulle sluta här någonstans... (Read More)

Stretchgoal 7 presenteras!

August 27th - via: kickstarter.com
Med 80.000 kronor passerat för kickstartern för DET KRYPANDE MÖRKRET så är stretchgoal 5 säkrat. Den vresige Theodorius Blåfjäder finns snart i alla uppbackares (utom Bard) händer. De olika stretchgoal:en har hitintills klubbats ner som en... (Read More)

Vilket första dygn!

August 26th - via: kickstarter.com
Vilket fantastiskt, galet och underbart första dygn för kickstartern för DET KRYPANDE MÖRKRET. 234 uppbackare hittade till kickstartern och tillsammans har de gått in med 78.418 kronor. Detta vida överstiger vad jag förväntade mig. Jag... (Read More)

Över 200 uppbackare!

August 25th - via: kickstarter.com
Under den nionde timmen för kickstartern för DET KRYPANDE MÖRKRET passerades milstolpen 200 uppbackare. Rekordet för en hel kickstarter från Dunderdagar är 216 uppbackare, den gången för seriealbumet Karl Kämpe: På Dödens Väg. Denna... (Read More)

Timme 3, tåget skenar vidare!

August 25th - via: kickstarter.com
Kickstartern för DET KRYPANDE MÖRKRET har verkligen fått en rivstart. Det är så mycket som händer samtidigt just nu att jag knappt hinner skriva denna uppdatering. Nåväl, efter 3 timmar har kickstartern passerat 50.000 kronor och det betyder... (Read More)

Timme 1, ett triumftåg!

August 25th - via: kickstarter.com
Jag anade att kickstartern för DET KRYPANDE MÖRKRET skulle rivstarta men detta överträffade alla mina förväntningar. Att målsumman skulle passeras efter bara 33 minuter känns fantastiskt. Jag är fullständigt mållös. Att dessutom säkra... (Read More)

If you have additional news that doesn't appear here, shoot us a link!