Onpark Find 3: A Double Endurance Electric Skateboard

Mutant: Hindenburg

A project in Stockholm, Sweden by Fria Ligan
000days 
:
00hours 
:
00minutes 

Funding Successful

Återvänd till Hindenburg i denna fristående fortsättning på Mutant: Undergångens arvtagare och Mutant: År Noll.
Backers: 1008
Average Pledge Per Backer: kr1118 SEK

Funded: kr1,126,914 SEK of kr50,000 SEK
Dates: Jan 29th -> Feb 7th (10 days)
Project By: Fria Ligan
Tags:
rpgpost-apocalyptic +Suggest

Suggest Tags

Begin typing to search or pick from a list. You can add multiple tags at the same time!
SubmitCancel
Saving your suggestions...
Suggestion Saved Successfully
Thank you for your help! The Kicktraq gnomes will get to work on your suggestions very soon.

Please keep in mind not all suggestions may be used, and repeated re-submissions may result in being rejected automatically (and we don't want that to happen).

If you have any questions, have a good idea for a tag, or a more in-depth suggestion - please feel free to let us know!

Ok
Hrm... something went wrong.
Hey, bad things happen to the best of us. Don't worry, the gnomes have been dispatched. Maybe try again in a little while.

Ok

kr1,126,914 SEK

current pledge level
Last Updated: February 7 @ 11:01 -0500 GMT

2253%

of goal
funding period ended

kr0 SEK

trending toward
Trends are not projections. Read More >>

0%

of goal

(loading your very own snazzy kicktraq chart)

(loading your very own snazzy kicktraq chart)

(loading your very own snazzy kicktraq chart)

(loading your very own snazzy kicktraq chart)

(loading your very own snazzy kicktraq chart)

Now you can share!

Help your backers reach your daily goals and help others see how you're doing. It's easy, with Kicktraq Mini.

Here are a few quick snippits of code you can use to embed your personalized widget on your website, in your blog, and even on your favorite forum.

HTML for websites & blogs
Copy HTML

BBCode for forums
Copy BBCode

Reddit code for... well, Reddit
Copy Reddit Code

Special Note: Kickstarter recently disabled remote embedding for images on project pages, so embedding code doesn't work on project pages (yet) - just everywhere else.

You can read more about it here.
Latest News

Sista skälvande timmarna!

February 7th - via: kickstarter.com
Hej! Nu återstår bara TVÅ TIMMAR av Kickstartern för Mutant: Hindenburg, så passa på nu om du vill justera din pledge för att välja fler addons, eller bara berätta om kampanjen för alla du känner. :) Detta har varit en fantastisk resa,... (Read More)

Spelarboken är upplåst - nu slutspurt mot mål!

February 6th - via: kickstarter.com
Hej! Det sista stretchmålet i Kickstartern för Mutant: Hindenburg är upplåst - vi kommer att nytrycka Spelarboken till Mutant: Undergångens arvtagare. Boken kan du nu lägga till som addon i Kickstartern till reducerat pris - scrolla hela vägen... (Read More)

SL-skärmen är utvikt!

February 5th - via: kickstarter.com
Hej! Tack var ert otroliga stöd har vi låst upp ännu ett stretchgoal i Kickstartern för Mutant: Hindenburg - vi kommer att göra en ståtlig SL-skärm med fiffiga tabeller på insidan och Martin Grips stiliga omslagsbild på utsidan! SL-skärmen... (Read More)

Öppna spelhåla i kvarteret Hydran!

February 4th - via: kickstarter.com
...eller kanske en knegarfik, pantbank, fornfyndsverkstad eller någon annan verksamhet. Med de entreprenörsregler som just låsts upp till Mutant: Hindenburg kan din rollperson bli sin egen lyckas smed. Er verksamhet kan skapa många spännande... (Read More)

Doktorn kan komma - nya stretchgoals uppe

February 4th - via: kickstarter.com
Hej! Det är måndag och snön ligger tjock över huvudstaden. Vad bättre sätt att inleda veckan än med fyra nya stretchgoals för Mutant: Hindenburg - varav ett redan är upplåst? Läkaren knackar på och stiger in som ett extra yrke i spelet.... (Read More)

Utforska Zonernas Zoologi!

February 3rd - via: kickstarter.com
God söndag! Ännu ett stretchgoal är upplåst i Kickstartern för Mutant: Hindenburg. Alla backers får den klassiska monsterboken Zonernas Zoologi till MUA som PDF, och den tryckta boken finns nu att köpa som addon. Scrolla till rubriken Addons i... (Read More)

Spelaren har anlänt!

February 2nd - via: kickstarter.com
Hej! Ännu ett stretchgoal är upplåst i Kickstartern för Mutant: Hindenburg - vi lägger till spelaren som ett extra yrke för rollpersoner i spelet. Tack för ert stöd! Nu återstår bara ett stretchgoal på listan - ett nytryck av den... (Read More)

Bara två stretchgoals kvar!

February 1st - via: kickstarter.com
Det är fredag och det firar vi med att låsa upp ännu ett stretchgoal i kickstartern för Mutant: Hindenburg - en maffig färgkarta över Pyrisamfundet signerad Rollspelsveriges mästerkartograf Tobias Tranell. Tack för ert stöd! Nu återstår... (Read More)

Ett stretchgoal till biter i gräset!

January 31st - via: kickstarter.com
Hej! Ett till stretchgoal är upplåst! Samtliga spelledarpersoner i Mutant: Hindenburg och kampanjboken Gryningens beskyddare kommer att förses med speldata för reglerna i Mutant: Undergångens arvtagare. Dessutom kommer vi att publicera... (Read More)

Gryningens beskyddare upplåst - nya stretchgoals uppe!

January 31st - via: kickstarter.com
Wow! Det är bara dag tre på denna Kickstarter, och redan är det sista av våra ursprungliga stretchgoals upplåst. Den episka äventyrs- och kampanjmodulen Gryningens död till Mutant: Hindenburg kommer nu att ingå som PDF till alla backers. Vill... (Read More)

Gryningens död är här!

January 30th - via: kickstarter.com
Hej igen! Ännu ett stretchgoal är upplåst! Äventyret Gryningens död är nu upplåst, tack för ert stöd! Bara ett stretchgoal återstår nu på vår ursprungliga lista: den tryckta kampanjboken Gryningens beskyddare, i vilken rollpersonerna... (Read More)

Undergångens arvtagare är här!

January 30th - via: kickstarter.com
Pang! Redan på Kickstarterns andra dag har vi nått det riktigt maffiga stretch-målet att nytrycka hela den klassiska kampanjen Undergångens arvtagare! Alla backers får nu de tre böckerna Pirit - Den innersta kretsen, Nordholmia - Kaisers... (Read More)

Undergångens arvtagare närmar sig

January 30th - via: kickstarter.com
Hej! Det är dag två av Kickstartern för Mutant: Hindenburg och ännu ett stretchgoal är upplåst – yrket murvel kommer nu att ingå i regelboken! Nästa stretchgoal är något alldeles extra - hela den klassiska kampanjtrilogin Undergångens... (Read More)

Ett till äventyr i påsen - härnäst kommer murveln!

January 29th - via: kickstarter.com
Ett till stretchgoal har bitit i gräset - äventyret Nordholmiaexpressen blir verklighet! I detta spännande äventyr färdas spelarna på järnbanan till Samfundet andra stad Nordholmia, en under belägring av den armé av terrorrobotar som... (Read More)

Välkommen tillbaka!

January 29th - via: kickstarter.com
Det är men stor spänning och förtjusning som undertecknad har glädjen att hälsa oss alla varmt välkomna tillbaka till Pyrisamfundets huvudstad, Hindenburg! Med det fjärde töjmålet upplåst kommer vi att trycka nya exemplar av M:UAs... (Read More)

Postiljonen har anlänt! Näst på tur - nytryck av Mutant: Undergångens arvtagare!

January 29th - via: kickstarter.com
Postiljonen knackar på porten och träder in som valbart yrke i Mutant: Hindenburg. Tack för ert stöd! Nästa stretchgoal är lite speciellt - når vi dit kommer Om ni når detta mål kommer vi att nytrycka Regelboken till Mutant: Undergångens... (Read More)

Två stretchgoals nere - det blir en karta och ett äventyr!

January 29th - via: kickstarter.com
Här går det undan! Två stretchgoals är redan nerskjutna, härligt att se! Tack alla! Det blir en maffig färgkarta av Hindenburg signerad Johan Nohr, och det kompletta äventyret "Brännpunkt Hindenburg" som PDF. Om kampanjboken Gryningens... (Read More)

Grundmålet uppnått!

January 29th - via: kickstarter.com
Wow, det gick fort! På drygt tio minuter var grundmålet uppnått - stort tack för ert stöd! Nu kör vi vidare på alla fina stretch goals - först ut är en maffig färgkarta över Hindenburg, signerad Johan Nohr som ritade den gamla stadskartan... (Read More)

If you have additional news that doesn't appear here, shoot us a link!
Performing maintenance. Some data may be briefly unavailable but is being collected and will be applied shortly.