Ducks in Tow

Mutant: Elysium - rollspel om mänsklighetens sista dagar

A project in Stockholm, Sweden by Fria Ligan
000days 
:
00hours 
:
00minutes 

Funding Successful

Upplev mänsklighetens sista dagar i enklaven Elysium I - ett rollspel i Mutant: År Nolls universum.
Backers: 718
Average Pledge Per Backer: kr814 SEK

Funded: kr584,348 SEK of kr50,000 SEK
Dates: Oct 20th -> Nov 10th (22 days)
Project By: Fria Ligan
Tags:
Aw shucks, no tags yet. +Suggest

Suggest Tags

Begin typing to search or pick from a list. You can add multiple tags at the same time!
SubmitCancel
Saving your suggestions...
Suggestion Saved Successfully
Thank you for your help! The Kicktraq gnomes will get to work on your suggestions very soon.

Please keep in mind not all suggestions may be used, and repeated re-submissions may result in being rejected automatically (and we don't want that to happen).

If you have any questions, have a good idea for a tag, or a more in-depth suggestion - please feel free to let us know!

Ok
Hrm... something went wrong.
Hey, bad things happen to the best of us. Don't worry, the gnomes have been dispatched. Maybe try again in a little while.

Ok

kr584,348 SEK

current pledge level
Last Updated: November 10 @ 14:01 -0500 GMT

1168%

of goal
funding period ended

kr0 SEK

trending toward
Trends are not projections. Read More >>

0%

of goal

(loading your very own snazzy kicktraq chart)

(loading your very own snazzy kicktraq chart)

(loading your very own snazzy kicktraq chart)

(loading your very own snazzy kicktraq chart)

(loading your very own snazzy kicktraq chart)

Now you can share!

Help your backers reach your daily goals and help others see how you're doing. It's easy, with Kicktraq Mini.

Here are a few quick snippits of code you can use to embed your personalized widget on your website, in your blog, and even on your favorite forum.

HTML for websites & blogs
Copy HTML

BBCode for forums
Copy BBCode

Reddit code for... well, Reddit
Copy Reddit Code

Special Note: Kickstarter recently disabled remote embedding for images on project pages, so embedding code doesn't work on project pages (yet) - just everywhere else.

You can read more about it here.
Latest News

Ännu ett stretchgoal passerat - bara ett kvar!

November 10th - via: kickstarter.com
...och där passerade vi stretchgoal 10 - zonsektorn "Body Bomber Palace". Nu, med bara timmar kvar av kampanjen, har vi bara ett stretchgoal kvar! /Fria Ligan Tillbaka till kickstartern    (Read More)

Den sista striden

November 10th - via: kickstarter.com
Hej! Nu återstår bara några skälvande timmar av kickstartern för Mutant: Elysium. Stort tack för ert stöd! Fortfarande finns tid att justera din pledge om vill lägga till addons. Som sagt måste det ske innan kampanjen avslutas klockan 20 i... (Read More)

Kortlek upplåst - och nya stretchgoals!

November 9th - via: kickstarter.com
Hej! Apokalyptisk snöstorm, en finansman som vinner världens mäktigaste politiska ämbete - en dag som denna känns framtidsscenariot i Mutant: Elysium inte så långsökt... Vi har dock goda nyheter att bjuda på! Vi har passerat det nionde... (Read More)

Lagvrängaren gör entré i Elysium

November 8th - via: kickstarter.com
Hej! Nu är det bara två dagar kvar på denna kickstarter. Vi passar på att presentera dem femte av spelets sex nya yrken: Lagvrängaren. En beskrivning: Elysium är ett samhälle byggt på lagar och rätt. Visserligen är lagarna skrivna av och... (Read More)

Nytt stretchgoal upplåst - nu tar vi spelkorten!

November 7th - via: kickstarter.com
Vi passerade just stretchgoal nummer 8 - zonsektorn Showbåten Saga. Tack! Nu har vi bara ett stretchgoal kvar, och det är något som många av er har frågat efter: en komplett kortlek med över 50 spelledarpersoner, som du som SL enkelt kan... (Read More)

Dags för slutspurt för Elysium!

November 7th - via: kickstarter.com
Hej! Nu går vi in på målrakan för Mutant: Elysiums kickstarter! På torsdag kväll (10 nov) är det över. VI har två stretchgoals kvar att låsa upp (och kanske något mer i rockärmen), så fortsätt sprida budskapet och se till till att det... (Read More)

Soldaten gör entré

November 4th - via: kickstarter.com
Hej! Vi firar fredag med att presentera ännu ett nytt yrke att spela i Mutant: Elysium. Nu är det dags för Soldaten: Elysium har fiender - både yttre och inre. Du är svärdet som hugger ner dessa hot mot din ätts överlevnad. När så mycket... (Read More)

En vecka kvar på kickstartern - möt Teknikern!

November 3rd - via: kickstarter.com
Hej på er! Bara EN VECKA kvar nu på kickstartern för Mutant: Elysium. Det uppmärksammar vi genom att presentera det tredje nya yrket i spelet: Teknikern. En beskrivning:   När Elysium I byggdes var det ett enastående byggnadsverk utan... (Read More)

Vi har ett soundtrack!

November 1st - via: kickstarter.com
Hej! Vi har ett härligt dystopiskt oväder utanför fönstret, perfekt för att fira att vi passerat ännu ett stretchgoal för Mutant: Elysium - ett stämningsfullt soundtrack av Alve Granath som gjorde musiken till Mutant: Maskinarium. Tack... (Read More)

Möt kunskaparen

October 28th - via: kickstarter.com
Hej! Det är fredag och vi har passerat 500 backers (yay!) - det firar vi med att presentera ännu ett nytt yrke i Mutant: Elysium. Efter utredaren är det nu dags för kunskaparen. En presentation: I alla tider har kunskapen varit den fackla som... (Read More)

Stretchgoal upplåst - ny zonsektor!

October 26th - via: kickstarter.com
Hej! Ännu ett stretchgoal är upplåst i kampanjen för Mutant: Elysium! Det blir ett kärt återseende med haren Harold, björnen Steve och de andra på Oscar Silferstiernas handelsstation - känd från Mutant-klassikern I reptilmännens klor. Vi... (Read More)

Utredare - nytt yrke i Mutant: Elysium

October 25th - via: kickstarter.com
Hej på er! I Mutant: Elysium introduceras sex nya yrken att spela. Dessa är unika för Elysium, men kan sedan användas även i Mutant: År Noll, ute i Zonen. Vi kommer att presentera alla dessa nya yrken här på kickstartern, ett i taget. Först... (Read More)

Ny vecka - nya stretchgoals!

October 24th - via: kickstarter.com
Hej! Det är måndag, och det firar vi med att lansera fyra nya stretchgoals i kampanjen för Mutant: Elysium! Det är två nya zonsektorer med kära återseenden från 1980-talets Mutant, ett nytt soundtrack av grymme Alve Granath och sist men inte... (Read More)

Alla stretchgoals upplåsta - nu får vi hitta på nya!

October 22nd - via: kickstarter.com
Hej! Denna härliga lördagseftermiddag har det femte stretchmålet - spelmarker - blivit upplåst. Det var det sista vi hade presenterat från början, och vi har därmed nu den angenämna utmaningen att hitta på nya! Vi har några idéer, men... (Read More)

Mer info om ätternas forumspel

October 21st - via: kickstarter.com
Hej på er! Det är fredag och en ny dag för Mutant: Elysiums kickstarter. Kan det bli bättre? Vi har fått lite frågor om forumspelet för alla på nivå ÄTTLING, så vi tänkte berätta lite mer om det här. Spelet kommer att vara en anpassad... (Read More)

Fyra nere, en kvar...

October 20th - via: kickstarter.com
Hej! Första dagen är fortfarande inte slut, och vi passerade redan det fjärde stretchmålet - boxen kommer nu att fyllas med spelkort för artefakter, biomekatroniska implantat, incidenter för rollpersonerna att utreda och sist men inte minst... (Read More)

Vi har en låda!

October 20th - via: kickstarter.com
...och DÄR passerade vi nästa stretchgoal - en fin spelbox! Nu kommer Mutant: Elysium att få en lika fin box som Genlab Alfa och Maskinarium. Tack alla! Nu siktar vi mot nästa mål: specialdesignade spelkort för artefakter, biomekatroniska... (Read More)

Två stretchgoals upplåsta!

October 20th - via: kickstarter.com
Hej! Vilket drag! Otroligt kul att ni har tagit emot denna kickstarter med så stor entusiasm. Jag gick in i ett möte för en timme sen och när jag kom ut var två stretchgoals upplåsta - vi har redan karta och tärningar! Kommer vi att nå boxen... (Read More)

BOOOM!

October 20th - via: kickstarter.com
Och där, efter 29 minuter, var vi redan uppe i grundmålet! TACK allihop!! Nu kör vi vidare mot stretchgoalsen! /Fria Ligan TIllbaka till kickstartern     (Read More)

If you have additional news that doesn't appear here, shoot us a link!
Performing maintenance. Some data may be briefly unavailable but is being collected and will be applied shortly.