SmartQuad, portable USB-lader voor meerdere devices

SmartQuad, portable USB-lader voor meerdere devices

Hans Frings

door Hans Frings

Laatst geüpdatet

SmartQuad

De SmartQuad is een universele 4-poorts USB-oplader die geschikt is voor niet alleen diverse Android-devices, iPhones, of iPad's, maar ook voor andersoortige USB-apparaten zoals een Bluetooth headset of je GPS navigatie. De SmartQuad heeft een ingebouwde intelligentie die de apparaten detecteert en ze zo optimaal en efficiënt mogelijk kan laden. Het apparaat zal altijd voorrang geven aan het device dat de meeste behoefte heeft aan een nieuwe stroomboost. Hij is compact en licht qua gewicht, makkelijk mee te nemen naar kantoor of ieder andere willekeurige locatie. Hij kan maximaal vier apparaten gelijktijdig van stroom voorzien met maximaal 2.4A per apparaat, gelijktijdig. De SmartQuad is compatibel met vele apparaten, geheel merkonafhankelijk.

Beschikbaarheid

De SmartQuad is te vinden op Kickstarter en het project steunen kan vanaf $ 25, iets meer dan € 18. Op het moment van schrijven is zo'n 80% van het doel behaald met nog 54 dagen te gaan, de kans is aanwezig dat het project doorgaat en de producten dus uitgeleverd worden.

Dit artikel is geschreven door Hans Frings, eigenaar van GadgetsDaily.nl.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk