Neko Ghost, Jump! A Unique 2D/3D Puzzle-Platformer

Slut med p-bøder: Verdens første intelligente parkeringsur

A project in Copenhagen, Denmark by wusaa
000days 
:
00hours 
:
00minutes 

Funding Successful

Har du nogensinde glemt at indstille din p-skive og fået en irriterende parkeringsbøde? Det har vi. Og derfor lavede vi wusaa.
Backers: 320
Average Pledge Per Backer: kr817 DKK

Funded: kr261,432 DKK of kr250,000 DKK
Dates: May 28th -> Jun 25th (29 days)
Project By: wusaa
Tags:
Aw shucks, no tags yet. +Suggest

Suggest Tags

Begin typing to search or pick from a list. You can add multiple tags at the same time!
SubmitCancel
Saving your suggestions...
Suggestion Saved Successfully
Thank you for your help! The Kicktraq gnomes will get to work on your suggestions very soon.

Please keep in mind not all suggestions may be used, and repeated re-submissions may result in being rejected automatically (and we don't want that to happen).

If you have any questions, have a good idea for a tag, or a more in-depth suggestion - please feel free to let us know!

Ok
Hrm... something went wrong.
Hey, bad things happen to the best of us. Don't worry, the gnomes have been dispatched. Maybe try again in a little while.

Ok

kr261,432 DKK

current pledge level
Last Updated: June 25 @ 14:05 -0400 GMT

104%

of goal
funding period ended

kr0 DKK

trending toward
Trends are not projections. Read More >>

0%

of goal

(loading your very own snazzy kicktraq chart)

(loading your very own snazzy kicktraq chart)

(loading your very own snazzy kicktraq chart)

(loading your very own snazzy kicktraq chart)

(loading your very own snazzy kicktraq chart)

Now you can share!

Help your backers reach your daily goals and help others see how you're doing. It's easy, with Kicktraq Mini.

Here are a few quick snippits of code you can use to embed your personalized widget on your website, in your blog, and even on your favorite forum.

HTML for websites & blogs
Copy HTML

BBCode for forums
Copy BBCode

Reddit code for... well, Reddit
Copy Reddit Code

Special Note: Kickstarter recently disabled remote embedding for images on project pages, so embedding code doesn't work on project pages (yet) - just everywhere else.

You can read more about it here.
Latest News

VIGTIGT: pbødebingo forlænget til den 27. august!

June 23rd - via: kickstarter.com
Vi forlænger pbødebingo til den 27. august! Det betyder at endnu flere uheldige danskere, har chancen for at vinde beløbet på deres parkeringsafgift tilbage via formularen på pbødebingo.dk pbødebingo forlænget til den 27. august Inden man... (Read More)

Hvad betyder wusaa egentlig?

June 21st - via: kickstarter.com
Altså, hvis man ikke lige har set Bad Boys 2 for nyligt, så kan vi lige give et hint her...  Med andre ord, så er wusaa noget man siger når man skal slappe af, istedet for at blive frustreret eller sur.    wusaa  Vi vil gerne have at du... (Read More)

100%! Tusind tak for opbakningen 🙏

June 19th - via: kickstarter.com
Verdens første intelligente parkeringsur bliver til virkelighed For tre uger siden lancerede vi vores crowdfundingprojekt - hvor målet var at få valideret vores idé ved at indsamle en kvart million kroner til at starte den første produktion af... (Read More)

Har du læst om wusaa i medierne?

June 18th - via: kickstarter.com
Hvis du synes du har stødt på wusaa i medierne i den sidste tid, så er der noget om det. Indtil videre har vi været i Jyllands-Posten, Ekstra Bladet, Ingeniøren, Bil Magasinet, Bootstrapping, Mandesiden, Finans - plus JydskeVestkysten, Fyens.dk,... (Read More)

Den perfekte gave: Pubquiz i Aarhus eller København + en wusaa

June 17th - via: kickstarter.com
Vi har smidt et par rewards på vores kickstarter, som virkelig lægger op til en god aften i byen: Nemlig at man modtager verdens første intelligente parkeringsur, samt en invitation til at deltage i en overdådig pubquiz i enten Aarhus eller... (Read More)

Fordomme om p-bøder: Interview med en p-vagt

June 16th - via: kickstarter.com
Vi har taget en anonym snak med en kvindelig parkeringsvagt som tidligere har arbejdet for to forskellige private parkeringsselskaber. Her er den ærlige insider-version af jobbet som p-vagt. Hvor længe skal p-vagter observere før der må udskrives... (Read More)

Er wusaa overhovedet godkendt og lovligt i Danmark? (ja!)

June 15th - via: kickstarter.com
Ja, wusaa er allerede godkendt og dermed fuldt lovlig, som man kan se på billedet herunder. Godkendt af Færdselsstyrelsen For at få godkendt en parkeringsskive til brug i Danmark, skal den forbi et grundigt testforløb hos Færdselsstyrelsen. Der... (Read More)

Masser af sidegevinster til pbødebingo

June 14th - via: kickstarter.com
Udover at få beløbet på en p-bøde betalt tilbage, er der mange sidegevinster man kan vinde i pbødebingo - se her... 10x p-bøder der bliver betalt tilbage Vores pimpede trehjuler  OK giver gavekort til brændstof eller bilvask  Havnens Perle... (Read More)

box-un-boxing - emballageforslag til wusaa

June 12th - via: kickstarter.com
Så har vi fået en pakke fra Kina med fire forskellige bud på hvilken kasse der skal følge med din wusaa!  Se videoen med Lasse E. herunder og smid gerne en kommentar på hvilken af dem du synes er fedest... Husk også vores live Q&A og... (Read More)

Live Q&A og fredagsbar kl. 15:00 i dag

June 11th - via: kickstarter.com
Det har været en vild aften for wusaa - på den fede måde! Vi røg i Jyllands-Posten her til aften - du kan læse artiklen her - og det har medført en masse nye backers: Velkommen og tak til jer! Nå, men i dag, fredag, kl. 15:00 laver vi en live... (Read More)

Hvorfor er man ikke godt nok dækket med bare en elektronisk parkeringsskive?

June 11th - via: kickstarter.com
Mange tror fejlagtigt at de er optimalt dækket mod irriterende p-bøder, hvis de har en elektronisk parkeringsskive og eventuelt også en p-app på deres smartphone.  I videoen herunder kan du se og høre hvad wusaa - den tredje generation af... (Read More)

Hvorfor er det nu lige at wusaa er 'intelligent'?

June 9th - via: kickstarter.com
Vi skriver mange steder at wusaa er verdens første intelligente parkeringsur - men hvorfor er det nu lige, at det er intelligent? Det er der flere årsager til. For det første, så køber man et parkeringsur som bliver opdateret gennem app'en på... (Read More)

Skal man betale abonnement? Sælger vi kundedata? (2x nej)

June 7th - via: kickstarter.com
Skal man betale abonnement? Nej. Når du køber wusaa, så har du betalt for både parkeringsuret og de services du har adgang til via app'en. Ingen skjulte gebyrer eller abonnementer som man glemmer at afmelde, når man ikke længere har behovet.... (Read More)

SÅ, er der pbødebingo - vind beløbet på din gamle parkeringsafgift!

June 5th - via: kickstarter.com
Nu har vi lanceret pbødebingo som er en konkurrence hvor folk der indsender et billede af deres parkeringsafgift, kan være heldige at deres bøde bliver trukket ud og betalt. Alt man skal gøre for at deltage, er at tage et billede af sin p-bøde... (Read More)

Så røg vi i Ekstra Bladet!

June 4th - via: kickstarter.com
Har du læst om os i Ekstra Bladet i dag? Det kan du gøre lige her - og der er allerede over 12000 som har stemt. Heldigvis tror over halvdelen på at wusaa bliver til noget. Dertil bliver der også kommenteret livligt - og på bedste Nationen! vis,... (Read More)

Det gik hurtigt! Og har du læst vores FAQ?

June 2nd - via: kickstarter.com
Sidst vi skrev ud, gik der kun minutter førend de sidste par wusaa med 50% rabat var revet ned af hylden - tusind tak for jeres opbakning! Nu er vi igang med næste batch, hvor der er 40% rabat. Man kan selvfølgelig også købe den største af... (Read More)

Fantastisk start - kun 2 wusaa tilbage med 50% rabat

May 31st - via: kickstarter.com
Efter lanceringen i torsdags er det gået støt derudaf - og vi har allerede 11% funding med over 3 uger til deadline. Det ser fint ud, så tusind tak for støtten! Der er kun 2 tilbage ud af de første 50 wusaa med 50% rabat, så hvis man kender... (Read More)

If you have additional news that doesn't appear here, shoot us a link!