Flare Sentry - Protection, Privacy and Control For Networks

SERIEFÖRLAGET Herman Hedning!

A project in Stockholm, Sweden by Jonas Darnell
000days 
:
00hours 
:
00minutes 

Funding Successful

Herman Hedning-tidningen är nedlagd av Egmont. Vi tänkte lösa denna plump i historiens protokoll genom ATT STARTA ETT NYTT SERIEFÖRLAG!
Backers: 1891
Average Pledge Per Backer: kr887 SEK

Funded: kr1,676,678 SEK of kr100,000 SEK
Dates: Jan 4th -> Feb 3rd (30 days)
Project By: Jonas Darnell
Tags:
comics +Suggest

Suggest Tags

Begin typing to search or pick from a list. You can add multiple tags at the same time!
SubmitCancel
Saving your suggestions...
Suggestion Saved Successfully
Thank you for your help! The Kicktraq gnomes will get to work on your suggestions very soon.

Please keep in mind not all suggestions may be used, and repeated re-submissions may result in being rejected automatically (and we don't want that to happen).

If you have any questions, have a good idea for a tag, or a more in-depth suggestion - please feel free to let us know!

Ok
Hrm... something went wrong.
Hey, bad things happen to the best of us. Don't worry, the gnomes have been dispatched. Maybe try again in a little while.

Ok

kr1,676,678 SEK

current pledge level
Last Updated: February 3 @ 04:01 -0500 GMT

1676%

of goal
funding period ended

kr0 SEK

trending toward
Trends are not projections. Read More >>

0%

of goal

(loading your very own snazzy kicktraq chart)

(loading your very own snazzy kicktraq chart)

(loading your very own snazzy kicktraq chart)

(loading your very own snazzy kicktraq chart)

(loading your very own snazzy kicktraq chart)

Now you can share!

Help your backers reach your daily goals and help others see how you're doing. It's easy, with Kicktraq Mini.

Here are a few quick snippits of code you can use to embed your personalized widget on your website, in your blog, and even on your favorite forum.

HTML for websites & blogs
Copy HTML

BBCode for forums
Copy BBCode

Reddit code for... well, Reddit
Copy Reddit Code

Special Note: Kickstarter recently disabled remote embedding for images on project pages, so embedding code doesn't work on project pages (yet) - just everywhere else.

You can read more about it here.
Latest News

VI HAR PASSERAT 1600 K! APOKALYSEN ÄR HÄR!

February 3rd - via: kickstarter.com
Mer om ordet "Apokalyps" verkliga innebörd senare! NU är vi löjligt nära 2:A-PLATSEN! 25 minuter kvar! Älskar er nu 66% mer än igår. /Jonas  (Read More)

Kan man köpa FLERA PRENUMERATIONER? Eller till någon ANNAN än sig själv? Svaret är JA!

February 2nd - via: kickstarter.com
Men det finns ju ingen sådan Reward? Nej, men vi gör så här istället: ÖKA er Pledge med 299 SEK för VARJE EXTRA prenumeration på 6 nr (inom sverige), eller 450 SEK för varje extra till utlandet (extra tidningsporto). När sen Surveyn kommer... (Read More)

Prenumerationer ute i världen! Vad gäller?

February 2nd - via: kickstarter.com
Först naturligtvis: Tack som €%&#, alla för ALLT! NU – många frågar om prenumerationer, detta svenskans mest felstavade och otympliga ord, VAD gäller och VAR? Svaret är "JA – ni kan prenumerera på Herman Hedning-tidningen VAR ni än... (Read More)

1 250 000!? Helt JÄ(JaDetDärManInteFårSägaPåKickstarter)A OTROLIGT!!!

February 1st - via: kickstarter.com
MIRAKULÖS MÅLRAKA! 36 TIMMAR KVAR  Vi har nått otroliga 1250000 på 29 dagar – och är Sveriges 3:e mest lyckade svenskspråkiga kickstarter i världshistorien! Kan vi ta 2:a-platsen från Bio Capitol? Ja, det ÄR möjligt!  Men bara om alla... (Read More)

Ny SLUTSPURTSUPDATE - nu med RÄTT delningslänk! :)

January 31st - via: kickstarter.com
Ja, det blir inte alltid rätt, men NU är det rätt länk i bilden för Facebooksdelning Målet har som sagts nåtts för länge sen, så vi kommer ge ut en tidning. Vi har plötsligt även tredjeplats inom räckhåll på den här listan över De... (Read More)

SLUTSPURTEN – dela länken och vi KAN få ett första nummer med 100 sidor!

January 31st - via: kickstarter.com
NU har vi ett nytt STRETCHGOAL:  Eftersom 1 250 000 delat med 12 500 blir exakt 100 gör vi ett 100-sidigt förstanummer OM vi når 1,25 miljoner. Elementär kaosmatematik!  Målet har redan nåtts för länge sen, så vi kommer ge ut en tidning.... (Read More)

Och DÄR sprängdes 1000K-vallen!

January 30th - via: kickstarter.com
Jag är helt paff, flabbergastad och mållös – så jag publicerar en bild istället, och stapplar ett varv runt kvarteret! Tack ALLA!  (Read More)

ÖLGLAS! Ja, det skulle ju bli Stretchgoal 999K - men ...

January 29th - via: kickstarter.com
... vi skiter i det, nu är vi ju snart där. Jag har redan beställt glasen, 546 st - hoppas de räcker, annars ... får vi väl ordna det helt enkelt! Det enda ni behöver lägga ner en smula uppmärksamhet åt just nu är att gå in på Hermans... (Read More)

Nytt Stretchgoal 888K! Jag rebootar Werner Warhead!

January 24th - via: kickstarter.com
Werner Warhead var en  serie jag gjorde i datorspelstidningen Interface under 90-talet (startades på Semic 1991 och fortsatte på ETC till 1995), den handlade om en kärnstridspets från det sönderfallande Sovjet som blev biten av en... (Read More)

ETT NYTT SERIEFÖRLAG ÄR GRUNDAT!

January 23rd - via: kickstarter.com
IDAG har jag registrerat ett nytt serieförlag – tack vare ER – och jag tänker avslöja av det heter så snart PRV godkänt allting. Det kommer INTE att heta "Herman Hedning Serieförlaget" eller nåt liknande . Gissningsleken börjar NU (det... (Read More)

EN liten PRENUMERANTFRÅGA:

January 23rd - via: kickstarter.com
 Är det NÅGON nuvarande prenumerant där ute som INTE fått utskicket från Egmont om byte av förlag? Posta i tråden här isåfall, så messar jag en PDF på det - det funkar lika bra att skicka in. Och blir det för %&€ många så lägger... (Read More)

Det är MIDNATT och vi har ett RESULTAT!

January 20th - via: kickstarter.com
Det svängde lite av och an, det var jämnt som €%&#, men till sist när röken skingrade sig såg det ut SÅ HÄR:  (Read More)

666 K PASSERAT!

January 20th - via: kickstarter.com
Natten mellan lördag och söndag spräckte vi den magiska 666-barriären, vilket betyder att antingen infaller ARMAGEDDON på tisdag – eller så får alla 200+Backare FYRA miniprints inbakade i sin Reward! Jag tror på det senare. NÄSTA... (Read More)

VIKTIG INFO TILL GAMLA PRENUMERANTER!

January 18th - via: kickstarter.com
NU HAR BREVEN SKICKATS UT FRÅN EGMONT till er som redan ÄR prenumeranter  där ni AKTIVT MÅSTE GODKÄNNA att era uppgifter förs över till mig (ja, GDPR-lagen, ni vet)!  Se bara till att GÖRA DET, och gör det FÖRE 31 Januari, så kommer allt... (Read More)

Stretchgoal 500 K Miniprints-omröstning! Rösta på Facebook ... eller ÄH, RÖSTA ÖVERALLT!

January 16th - via: kickstarter.com
STRETCHGOAL 500K på Kickstartern var väl en liten specialprint som skickas med till ALLA som backat 200+ om jag minns rätt? Det BLIR inte så – vi skickar med TVÅ istället! Så RÖSTA nu den levande skiten ur er (alla får rösta på TVÅ... (Read More)

500 K!

January 16th - via: kickstarter.com
 (Read More)

Ny Reward: "Bisarr Ärkegrundare"!

January 15th - via: kickstarter.com
Många har frågat efter en "Ärkegrundar-pledge" för dem som varit med från Kickstarter-begynnelsen och "redan har ALLT", så skruvade jag ihop det här mycket begränsade paketet som definitivt ingen har: Jag har rotat fram TIO skissblock med... (Read More)

400K!!!

January 14th - via: kickstarter.com
Vi har plötsligt även krossat 400K-barriären! Ingenting tycks kunna stoppa detta monster vi skapat. Jag vill först skrika "Tack", ur djupet av mina inälvor – sen snabbt lista ut vilka nya sinnessjuka stretchgoals vi kan hitta på! NU... (Read More)

Prenumerations- och T-shirtfrågor!

January 11th - via: kickstarter.com
Jag har fått frågan flera gånger (helt rimligt, det är så mycket som är förvirrande nu), så det är lika bra jag postar den här också: "Om jag redan har en prenumeration på tidningen, kan jag köpa en prenumeration ändå? Jag vill ju ha... (Read More)

300K-vallen är OCKSÅ sprängd!

January 10th - via: kickstarter.com
Herrejävlar!  Jag ... vet inte vad jag ska säga?!  Jo, "Tack som fan", naturligtvis – jag ändå försedd med någon form av uppfostran, fast det kanske inte alltid framgår, men ... Jo, vet ni vad som skulle göra mig ÄNNU lite sinnessjukt... (Read More)

UPDATE 9 jan 2019: Vi lägger till en sofistikerad T-Shirt i vissa av Reward-paketen!

January 9th - via: kickstarter.com
 Ni som vill ha den, ändra er lagda pledge till en där den ingår. Ni som redan har en reward som inkluderar en Silveraktie kan sitt lugnt i båten och växla in den mot en Medgrundar-Tshirt när surveyn kommer! Ärkegrundare i alla former får en... (Read More)

Kommer tidningen ha ungefär samma innehåll eller blir det ändringar på ingående serier?

January 9th - via: kickstarter.com
En rimlig fråga - Grovplanering för tidningen är att göra lite MER NYA Hermanserier (16 sid mot 13 idag) - mer längre Herman-serier av typen "Favorit i Repris" (vilka kan ni ju börja rösta om redan HÄR i tråden!) och serier där jag är... (Read More)

200k-vallen passerad?!

January 6th - via: kickstarter.com
Jösses!? Man vänder ryggen till och svarar på 100 mail, mess och inlägg (alla trevliga dessutom), och plötsligt har Herman Hedning-förlaget 252 backare och 200k i ryggen! Tack som fan, allihop! Nu måste jag hitta på en uppsjö av bisarra... (Read More)

Och NÄR kommer nr 1/2019, då?!

January 4th - via: kickstarter.com
Är ju den rimliga följdfrågan på denna Kickstarter! Jag räknar med att kunna ge ut nr 1- 2019 den 19 Mars (och en vecka eller kanske två tidigare till prenumeranterna)  Det kommer att bli ett extra fett DUBBELNUMMER - dels för att fira... (Read More)

Vanliga frågor:

January 4th - via: kickstarter.com
Hrm, ok - då försöker vi reda ut lite förvirring här (ja, jag är själv fortfarande förvirrad): 1. "Jag har en aktiv prenumeration på Herman Hedning-tidningen från Egmont, och har inte fått alla nummer jag betalat för. Vad händer med den?... (Read More)

Ni, alltså ....!

January 4th - via: kickstarter.com
... är ju så fantastiska! Tack alla – igen! Och ni ställer så inihelvete många bra och insiktsfulla frågor om allt som rör detta projekt. Nu går jag igenom ALLT och kommer att publicera en någorlunda begåvad Q & A här snart. Håll... (Read More)

WhoHoo! Redan i MÅÅL!!!?

January 4th - via: kickstarter.com
Jösses, det här måste vara någon form världsrekord! Tack allesammans! Nu gör vi seriehistoria :D  (Read More)

If you have additional news that doesn't appear here, shoot us a link!