TITANS: historical fantasy miniature board game

Herman Hedning APOKALYPTICUM

A project in Stockholm, Sweden by Jonas Darnell
000days 
:
00hours 
:
00minutes 

Funding Successful

Det FEMTE samlingsalbumet med precis alla Herman Hedning-serier 2007 – 2010. En fasansfull upplevelse för alla generationer!
Backers: 918
Average Pledge Per Backer: kr797 SEK

Funded: kr731,720 SEK of kr366,000 SEK
Dates: Jul 15th -> Aug 31st (48 days)
Project By: Jonas Darnell
Tags:
Aw shucks, no tags yet. +Suggest

Suggest Tags

Begin typing to search or pick from a list. You can add multiple tags at the same time!
SubmitCancel
Saving your suggestions...
Suggestion Saved Successfully
Thank you for your help! The Kicktraq gnomes will get to work on your suggestions very soon.

Please keep in mind not all suggestions may be used, and repeated re-submissions may result in being rejected automatically (and we don't want that to happen).

If you have any questions, have a good idea for a tag, or a more in-depth suggestion - please feel free to let us know!

Ok
Hrm... something went wrong.
Hey, bad things happen to the best of us. Don't worry, the gnomes have been dispatched. Maybe try again in a little while.

Ok

kr731,720 SEK

current pledge level
Last Updated: August 31 @ 18:02 -0400 GMT

199%

of goal
funding period ended

kr0 SEK

trending toward
Trends are not projections. Read More >>

0%

of goal

(loading your very own snazzy kicktraq chart)

(loading your very own snazzy kicktraq chart)

(loading your very own snazzy kicktraq chart)

(loading your very own snazzy kicktraq chart)

(loading your very own snazzy kicktraq chart)

Now you can share!

Help your backers reach your daily goals and help others see how you're doing. It's easy, with Kicktraq Mini.

Here are a few quick snippits of code you can use to embed your personalized widget on your website, in your blog, and even on your favorite forum.

HTML for websites & blogs
Copy HTML

BBCode for forums
Copy BBCode

Reddit code for... well, Reddit
Copy Reddit Code

Special Note: Kickstarter recently disabled remote embedding for images on project pages, so embedding code doesn't work on project pages (yet) - just everywhere else.

You can read more about it here.
Latest News

Vilken HELT SINNESJUKT flabbergastande finalspurt!

August 31st - via: kickstarter.com
Vi passerade 666K när jag vände ryggen till och är nu 886 BACKARE! 3 timmar kvar! DELA SOM #€%& så kanske vi blir TUSEN innan midnatt!!! Lovar att hitta på nåt NYTT stretchgoal att inkludera innan dess! Just nu bara KÖR VI! Klicka på... (Read More)

Sista rycket! Hjälp mig skrämma skiten ur tidigare seriealbums-rekord!

August 30th - via: kickstarter.com
Kära Herman-backare! Imorgon, lördag 31 augusti, går den här Kickstartern i mål! Vi har sprängt alla tidigare rekord när det gäller enskilda Herman-album, och jag är vederbörligen skitgripen och rörd! Tack som f... dj... #%&#...... (Read More)

Det var DET HÄR odjuret vi skulle släppa lös idag (inte det violetta fanskapet i seriestrippen)!

August 27th - via: kickstarter.com
Alla vet ju att öl EGENTLIGEN ska drickas ur keramikkrus (fråga vilken belgisk 1100tals-munk som helst), och nu har jag tvingat keramikern Lotta Granberg att lova tillverka en begränsad serie numrerade krus (100 st) till detta samlingsalbums... (Read More)

T-shirt! Vi måste ha en T-SHIRT!

August 18th - via: kickstarter.com
Och den måste se ut SÅ HÄR! Alla backare kommer att kunna lägga till den till sin befintliga reward efter Kickstarten i CrowdOx (där ni också fyller i adressuppgifter, önskemål om signeringar, beställer glas mm – ni som var med senast vet... (Read More)

Whiskyglasen! Har vi en vinnare?!

August 1st - via: kickstarter.com
Ja, och nej! LAV-tumblern har 47% av rösterna – men Nachtmann-glaset har 40%. Men för att göra alla glada så kommer vi att erbjuda BÄGGE glasen i CrowdOxen, med BÄGGE motiven! Ingen behöver bestämma sig nu – ni väljer vad ni vill ha i... (Read More)

450K – klistermärken till alla ÖVERALLT!

July 31st - via: kickstarter.com
Ja, jag har hamnat lite i baktakt nu (fast det var ju så både SKA och REGGAE föddes i värmen, så det väl i sin ordning)  – men NU blir det ett gäng klistermärken till ALLA backare (4-6 st beroende på format som tryckeriet levererar dem i)... (Read More)

433K passerat! Vi trycker upp TVÅ miniprints till alla backare!

July 29th - via: kickstarter.com
Det gick ju så fort att jag inte ens hann sätta upp målet – men nu är vi redan DÄR. Så dessa två vinnande bidrag ("Äljen" och "Semesterkollabotörerna" i A5-format) skickas nu med i ALLA rewardpaket. [bildfilen pajade här – men det är... (Read More)

Livet är inte bara omröstningar om MINI-PRINTS!

July 28th - via: kickstarter.com
Vi måste också komma fram till vilken modell av WHISKY-GLAS som ska laser-etsas med det feta missfostret! Jag har fått några förslag från glasmästeriet här – in och rösta fram din favorit via den HÄR länken:... (Read More)

Okej, vi har nästan sprängt 414K-vallen ...

July 26th - via: kickstarter.com
 – Nu ska vi rösta fram VILKET omslag från åren 2007-2008 som ska tryckas upp och skickas ut till ALLA backare! Rösta via den HÄR länken:https://strawpoll.com/p9chpbrx Och välj era FYRA främsta favoriter (för ev framtida bruk) bland dessa... (Read More)

Vi har sprängt 400K – dags för nästa strechgoal REDAN!

July 25th - via: kickstarter.com
Jag tycker det är dags för MINIPRINTS! Återkommer snart med en omständig omröstning om vilket omslag 2007–2010 som var SNYGGAST – det trycker vi upp och skickar till ALLA backare som bonus, om vi når ... 414 K. För det gör vi väl? OM jag... (Read More)

500 backare! Dags för stretchgoal #1

July 23rd - via: kickstarter.com
Vi är ett halvt tusen och har 387K! Då slänger vi – efter mångas önskemål – ut ett första stretchgoal: Når vi 400K tar vi fram WHISKYGLAS (som naturligtvis även fungerar utmärkt till lemonad) från Nachtmann på 31 cl – Herman fyller... (Read More)

GOOOOOAL! 100% Vi gjorde det ju!!!

July 21st - via: kickstarter.com
Där satt den! Tack allihop! Jävl... jämrans vad fort det gick den här gången. NU gör vi ett nytt fett samlingsalbum OCH en lika fet box! Nu till stretchgoals: Vad vill vi ha först? Till att börja med vill jag utlova GULDFOLIERING av loggan... (Read More)

Det är nära NUUU!!!

July 21st - via: kickstarter.com
Vi är mindbogglande nära målet – 11K kvar! Det är helt otroligt vad fort det gått – tack som ända in Asarum, allihop! NU kör vi de levande inälvorna ur den här kampanjen – stretchgoals kommer, men ALLA som backar första veckan får... (Read More)

Alla utomsvenskar – välkomna in!

July 19th - via: kickstarter.com
NU har har jag äntligen fått tummen ur någon obehaglig kroppsöppning och uppdaterad (nästan) alla  rewards med frakt till alla möjliga hörn av världen.  Är det något hörn ni saknar, hör ni naturligtvis av er! /Jonas  (Read More)

Jag har ett ett internetfönster och ser att VI ÄR UPPE I 404 BACKARE och 304K!

July 18th - via: kickstarter.com
Efter bara 3 dagar?! Ni är ju för fantastiska!  Tack, allihop! Jag har fått en hel drös frågor om "Samlingsboxen", ska försöka reda ut lite här: Det är alltså en box som rymmer 5 av samlingsalbumen, men som även går att samla... (Read More)

Otroligt! 271 backare och 195k på 14 timmar?!

July 16th - via: kickstarter.com
Ni är ju alldeles fantastiska! Hakan hänger långt ner på magen.  Jag såg att ni slukat ALLA färgsignerade album + box. Eftersom jag blott är ett verktyg åt er vilja (ja, jag är lite blödig nu – men det går naturligtvis över om ca 15... (Read More)

If you have additional news that doesn't appear here, shoot us a link!
Performing maintenance. Some data may be briefly unavailable but is being collected and will be applied shortly.