Grendha: Search For Lost Triumphs

Havrechoklad - Mjölkfri ljus choklad

A project in Umeå, Sweden by Chokladjennys havrechoklad
000days 
:
00hours 
:
00minutes 

Funding Successful

Ekologisk, rättvis och hållbart producerad svensk bean to bar choklad. Fri från: Mjölk, gluten, soja nöt- och mandel samt vegansk!
Backers: 224
Average Pledge Per Backer: kr745 SEK

Funded: kr166,841 SEK of kr150,000 SEK
Dates: Mar 4th -> Apr 9th (37 days)
Project By: Chokladjennys havrechoklad
Tags:
foodhandcraftedchocolatechocolateorganic +Suggest

Suggest Tags

Begin typing to search or pick from a list. You can add multiple tags at the same time!
SubmitCancel
Saving your suggestions...
Suggestion Saved Successfully
Thank you for your help! The Kicktraq gnomes will get to work on your suggestions very soon.

Please keep in mind not all suggestions may be used, and repeated re-submissions may result in being rejected automatically (and we don't want that to happen).

If you have any questions, have a good idea for a tag, or a more in-depth suggestion - please feel free to let us know!

Ok
Hrm... something went wrong.
Hey, bad things happen to the best of us. Don't worry, the gnomes have been dispatched. Maybe try again in a little while.

Ok

kr166,841 SEK

current pledge level
Last Updated: April 9 @ 18:02 -0400 GMT

111%

of goal
funding period ended

kr0 SEK

trending toward
Trends are not projections. Read More >>

0%

of goal

(loading your very own snazzy kicktraq chart)

(loading your very own snazzy kicktraq chart)

(loading your very own snazzy kicktraq chart)

(loading your very own snazzy kicktraq chart)

(loading your very own snazzy kicktraq chart)

Now you can share!

Help your backers reach your daily goals and help others see how you're doing. It's easy, with Kicktraq Mini.

Here are a few quick snippits of code you can use to embed your personalized widget on your website, in your blog, and even on your favorite forum.

HTML for websites & blogs
Copy HTML

BBCode for forums
Copy BBCode

Reddit code for... well, Reddit
Copy Reddit Code

Special Note: Kickstarter recently disabled remote embedding for images on project pages, so embedding code doesn't work on project pages (yet) - just everywhere else.

You can read more about it here.
Latest News

Information om glutenfri havre

April 6th - via: kickstarter.com
Hej alla fina backare! I min chokladfabrik tillverkar vi mörk ekologisk choklad som är helt fri från mjölk, gluten, soja, nöt och mandel. Min crowdfunding syftar till att utveckla en ljus choklad med samma värden. För detta använder jag... (Read More)

Stort tack till alla!

April 4th - via: kickstarter.com
Stort tack till så många som stöttat oss hittills!  Vi har lyckats! Men kampanjen är ännu inte slut riktigt ännu!  /ChokladJenny You'll need an HTML5 capable browser to see this content. Play Replay with sound Play with sound 00:00 00:00  (Read More)

Kampanjen är lyckad, men inte slut än!

April 3rd - via: kickstarter.com
Hej Alla!  Otroligt tack till alla som varit med och stöttat projektet hittils! Nästan 200 personer har fått oss att lyckas med första målet! Det är inte slut än och vi har några dagar kvar!  När vi når nästa mål på 200 000 kr så får... (Read More)

Vår kampanj toppar listan på Kicktraq

April 2nd - via: kickstarter.com
Hej! Hoppas att ni har en underbar påsk och njuter av denna vackra måndag!  Vi är glada att meddela att vi toppar listan för mat på Kicktraq. Det är en hemsida som fungerar som Google Analytics för Kickstarter. Den både marknadsför men... (Read More)

Glad påsk + Konsten att välja fler än ett Kit?

March 30th - via: kickstarter.com
Glad påsk till er alla!  Det är så fantastiskt att vi snart är i hamn med kampanjen! :D Jag har fått frågor om varför man inte kan välja fler än ett Kit och att Kit försvinner. Om man försöker ändra Kit så kommer det gamla Kit:et att... (Read More)

50% & Reseller pack/ÅterförsäljarKit

March 26th - via: kickstarter.com
Hej Alla!  Vi har jobbat stenhårt med projektet och vi börjar närma oss den slutgiltiga formen på både chokladkaka och förpackning, så varsågod, här kommer ett nytt kit till dig som vill bli först ut med att köpa 90 gramskakorna i sin... (Read More)

Tipsa ett företag till köp av chokladprovning och du får tillverka din egna choklad med Chokladjenny!

March 23rd - via: kickstarter.com
Hej Alla! Här kommer ett erbjudande och en uppmaning till er. Om du lyckas tipsa ett företag, organisation, förening och att dom köper en chokladprovning på Kickstarter. Då hjälper jag dig personligen att tillverka din egna choklad!  Hur... (Read More)

Nyheten sprids globalt!

March 22nd - via: kickstarter.com
Vår Havrechoklad och kampanjen har nått England!  Dom skriver fint om vår choklad! Texten är på engelska.  Tryck på bilden eller klicka på länken för att läsa om det. ... (Read More)

Söker företagskunder + Bilder på brytbitar

March 21st - via: kickstarter.com
Hej!  Jag jobbar på att värva företagskunder att stödja kampanjen. Jag kan behöva er hjälp att tipsa om företag med över 80 anställda som kan vara intresserade. Du kanske jobbar på ett sådant företag? Tips: 1. Köpa chokladabonnemanget... (Read More)

Över 40% och prototypen är här!

March 19th - via: kickstarter.com
Hej!  Nu kan vi äntligen dela med oss av första trycket på förpackningen! Den skiljer sig mycket från våra andra förpackningar med mörk choklad.  Det kommer mer information snart!  Ha en underbar vecka!  /Chokladjenny   Här kommer... (Read More)

Förpackningsdesign & +30%

March 16th - via: kickstarter.com
Hej alla!  Vi har jobbat tillsammans med Designhögskolan i Umeå för att ta fram ett nytt utseende på förpackningen. Vi vill att den ska vara unik och skilja sig från våra andra produkter.  Här kommer ett smakprov på mönstret som ska... (Read More)

Stop motion in English from Vaca Verde!

March 15th - via: kickstarter.com
You'll need an HTML5 capable browser to see this content. Play Replay with sound Play with sound 00:00 00:00 Enjoy and please support our project!    (Read More)

Förtydligande för KIT: ÅRSKONSUMTION

March 13th - via: kickstarter.com
Hej Alla!  Vi har fått en del frågor om abonnemang och KIT: ÅRSKONSUMTION och vi vill förtydliga det för er.  Du får 7 av oss utvalda chokladkakor hemskickade till dig varje månad i ett års tid från hela sortimentet och blir först att... (Read More)

Livestream

March 10th - via: kickstarter.com
Hello, I am back again! Not giving up trying to livestream Follow link:https://www.facebook.com/100004706628237/videos/946776065489272/  (Read More)

16% och chokladfestival i Jönköping!

March 9th - via: kickstarter.com
Tack för en fantastiskt start på kampanjen!  Jag är på Jönköping chokladfestival och njuter av den fantastiska chokladatmosfären. Jag söker företag som är intresserade av att ha en chokladprovning! Är det du eller känner du ett företag,... (Read More)

Vi är igång!

March 8th - via: kickstarter.com
Hej alla chokladälskare!  Äntligen är vi igång med att skapa en ljus choklad som delar alla våra värden som vår prisbelönta mörka choklad.  Vi kommer att hålla er uppdaterade om projektet! Vi jobbar tillsammans med designhögskolan i... (Read More)

If you have additional news that doesn't appear here, shoot us a link!
Performing maintenance. Some data may be briefly unavailable but is being collected and will be applied shortly.