Nyt dansk kortspil går Kickstarter-vejen

Per von Fischer af Per von Fischer d. 11. March 2015

I denne uge gik det nye danske spil Among Nobles i luften på Kickstarter, hvor designerholdet på fem personer håber at indsamle 100.000 kr. til financieringen af spillet.

Among Nobles er et kortspil sat i middelalderens Europa, og handler om giftermål og arvefølger. Spillerne kontrollerer nogle af de mest ikoniske og indflydelserige personer i europæisk historie.

Spillet, der nu er helt færdigudviklet, blev nomineret som bedste brætspil på Fastaval 2013, og har fået det blå stempel af Nordic Game Artisans, en gruppe uafhængige brætspilsdesignere.

Troels Vastrup, fra holdet bag spillet, siger: “Alt er klart. Det eneste vi mangler er finansieringen så vi kan få Among Nobles ud hvor det hører hjemme – ud blandt brætspillere verden over.”

En anden af designerne, Morten Andersen, af nogle nok kendt som brætspilsguru på Bastard Cafe i København, husker hvordan det hele begyndte:

“En stærk passion for brætspil foranledigede os til at stifte vores firma Among Meeples i 2010. Vores vision er at skabe brætspil som vi selv holder af at spille, Vi kalder konceptet “Games by gamers.”

Among Nobles på Kickstarter


Papskubber.dk er et dansk website tilegnet brætspil i alle størrelser og sværhedsgrader. Vores nyheder plukkes fra nyhedsfeeds fra hele kloden, og vi stræber efter at have en klar kildeangivelse hvis vi vidergiver nyheder der er udsendt af andre.

Papskubber.dk kan kontaktes på skubpap@papskubber.dk